fredag den 7. februar 2014

Guilin

Den 5. Februar ankom vi til Guilin, i Sydkina, efter endnu er døgn i tog. Vi ankom allerede tidligt om morgenen, så vi kunne nå at få noget ud af dagen. Vi ankom desværre også til dårligt vejr, dagen inden havde det været 27 grader, men den dag var det faldet til 9 grader og regn - øv! Vi tog første dag ud til Reed Flute Cave, som er en drypstensgrotte. Den var utrolig flot og rigtig stor, men typisk nok kineserne var alting gjort meget turistet, og der var laserlys, show og meget andet, der skulle vise grotten bedre, men det var ikke lige så naturligt at se på, og det var også som om, at kineserne havde mere travlt med at tage billeder af os end af grotten. Nå, men det var en rigtig flot grotte!

Den 6. Februar var vejret ikke blevet bedre, og vi havde bestilt en tur ud til nogle risterrasser nord på i bjergene fra Guilin. Vi vidste godt, at det ikke var god sæson for terrasserne, men vi tænkte at landskabet var flot alligevel. Da vi kom derop, så vi at vejret ikke havde været god ved os - der var SÅ tåget, man kunne ikke se 5 meter frem. Når man gik i bunden af risterrasserne var det virkelig smukt, og der kunne man se noget, men lige så snart man bevægede sig længere op ramte disen/tågen, og man kunne ikke se ned over de mange rismarker. Der var nogle villages rundt omkring, hvor der var en masse kvinder, men hår længere end ned til fødderne - det var dem, der arbejdede i markerne, passede dyrene osv. Og hvis der var nogle mænd, så vi dem i hvert fald ikke. 

Lige nu, den 7. februar, sidder vi på vej til Yangshuo i bus, det ligger heldigvis ikke så langt fra Guilin :-) her havde vi lavet mange planer, men det dårlige vejr følger desværre med os. Vi kan se, at indtil videre følger det dårlige vejr os hele vejen til Hong Kong og Hanoi - øv! Vi må se, hvad vi så finder på at lave! 

Her er nogle billeder fra Guilin: Sebastian var ikke tilfreds!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar