torsdag den 24. oktober 2013

17-18-19/10-13


17-18-19/10-13

Den 17. Holdt vi fødselsdag for Aimee i klassen, det er en større fest og vi sang både engelsk og kinesisk fødselsdagssang. Der kom kæmpe kage, kronen blev plantet på den nyligt 4-årige piges hoved, der blev ønsket og pustet lys ud. Sebastian og Mads var nede og kigge i klassen i dag og selvfølgelig skulle de have et kæmpe stykke Kina-kage med og være med til børnefødselsdag.

Den 18. var jeg med hele intermediate-årgangen på tur til toilet-/vandmuseum. De er altid så hyggelige at være sammen med, for de er så interesserede i alt der bliver vist of fortalt dem, og så er de så glade for at komme ud og være aktive i undervisningen i stedet for den almindelige undervisning. Der var kinesisk guide på, og børnene fik leget med en masse vand-ting og set film. Jeg lærte også mine lærere at sige ”du er for lækker” – det lød SÅ sjovt!!

Den 19. Gik vi i parken og spiste frokost. Vi hentede noget mad i kantinen og tog det med i parken. Parkerne bliver brugt til mange forskellige ting herovre, der var bl.a. adskillige bryllupsbillede-arrangementer rundt omkring i parken og brudene kom med deres kæmpe kjoler og makeup-team vandrende gennem parken mens vi sad og spiste nudler. På vej hjem havde vi siddet og snakket om, om Mathilde ikke skulle klippes korthåret – så hun fik klippet en rigtig fin page på vej hjem for den nette sum af 39 yuan – det blev rigtig fint! Om aftenen tog nogle af os i biografen og så en kinesisk action-film – der var rigtig mange slåsse-scener, men den var helt fin og der var engelske undertekster!

Her er der lidt billeder fra mine dage: 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar