mandag den 16. september 2013

10/9-13


10/9-13

Nu er det igen et stykke tid siden jeg har opdateret jer sidst, så I får lige en ”ugen, der gik”! Det er så svært at få sat sig ned, fordi der foregår noget omkring os hele tiden + internettet er eleeendigt!

Mandag den 10/9 var det ”Teacher’s day” på Cathay Future, så alle skolens lærere og personale blev hyldet med kæmpe buketter og slik fra eleverne og et stort show, hvor vi foreign teachers også skulle optræde. Vi havde valgt at optræde med selvskrevet rap, en guitarsolo, som Jacob spillede og derefter sluttede vi af med at synge Mamma Mia. Det var super sjovt og de andre kunstnere, der var på scenen var også virkelig gode! Vi synes selv, at vi gjorde jobbet ret godt til vores optræden, men det gav da lige et ekstra selvtillidsboost da rektor i egen høje person sagde, at det var den bedste foreign teacher-optræden, han endnu havde set – juhuu!
Desuden blev Mette og Aleks interviewet til enten en avis eller tv-program, som havde et seer-/læsertal på omkring de 10 mio.

Derudover var der et barn i min topclass, der havde fødselsdag – og det er da noget af en begivenhed herovre! Barnet havde en kæmpe lagkage med fra ”Holiland”, som er et meget eksklusivt bageri og derefter sang børnene fødselsdagssang og så skulle hver enkelt elev komme med en gave og få taget billede med fødselsdagsbarnet – det gik hele vores lektion næsten med, men det var rigtig hyggeligt at kigge med. 

Her er lidt billeder fra min dag:
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar