mandag den 16. september 2013

12/9-13


12/9-13

I går lavede vi ikke så meget, det var bare en slap-af-dag, men om aftenen tog Sebastian, Aleks, Lise og jeg en tur på Bedroom og fik en bøf (ikke imponerende) og derefter tog vi et smut forbi Helen’s og lidt for sent hjem i forhold til, at vi skulle op kl. 7 og være friske! Men det gik alt sammen.

Om torsdagen var vi til kinesiskundervisning – vi lavede moon-cakes! Det er dejligt med noget kulturel-kinesisk-undervisning, for vi blev også fortalt hele historien bag moon-cakes og autumn-festivallen. Det var sjovt at prøve at lave dem, men deres smag kan vi ikke prale af – man kunne vælge mellem grøn te, ost og blåbær og lotus-blomst.

Desuden lavede vi Kung-fu med børnene i dag, det var rigtig sjovt og det er utroligt at se, hvor stor en del af deres kultur denne overlevelse og kampråb om, at man ikke må græde hvis man falder og hele nationalfølelsen, der bare bliver indlært helt fra barnsben. Kung-fu er ikke kun en kampsport, men også en del af en livsstil.

Derudover tog vi et smut på Helen’s igen igen fordi der var ”back-to-school-party”, hvor der var gratis alkohol – farligt farligt! Vi har derudover planlagt en tur til Beijing fra i morgen – der bliver sjovt at komme tilbage og se, om det hele ligner sig selv!

Hov, jeg glemte at sige, at vi mødte en abe på vej hjem – se med på billederne: 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar